CALISTHENICS

STOP THINKING START TRAINING

Calisthenics

Obstaclegym is Purmerends eerste aanbieder van calisthenics groepslessen in de regio. Wij geloven dat iedereen toegang moet hebben tot deze geweldige en uitdagende training. Daarom biedt Obstaclegym deze uitdagende les aan, geleid door niemand minder dan professioneel Calisthenics-athleet Melanie Driessen. Of je nu een beginner bent of een ervaren atleet, Obstaclegym heeft iets voor jou. Onze missie is om calisthenics toegankelijk te maken voor iedereen, en onze visie is om een gemeenschap van gezonde en fitte mensen uit de regio te creëren.
Melanie Driessen is een professioneel Calisthenics-atleet. Ze was 11 jaar wedstrijdturnster en begon in 2014 met Calisthenics. Door haar achtergrond maakte ze snel haar weg in deze nieuwe sport. Ze nam deel aan verschillende wedstrijden en won verschillende titels met als hoogtepunt “Wereldkampioen” in 2016 en 2019. Na vele jaren wedstrijden gedaan te hebben wilt ze nu graag haar kennis verspreiden door middel van lesgeven.

WORD STERKER EN FITTER BIJ OBSTACLEGYM IN PURMEREND. DE ULTIEME COMBINATIE TUSSEN EEN BIKKELHARD PARCOURS, CALISTHENICS EN FITNESSEN.

BOEK EEN PROEFLES

Heb jij intresse in deze groepsles en/of in onze gym? Vraag dan hier een gratis proefles aan!