THE PLACE where obstacles & fitness come together

GROEPEN & PARTIJEN

ARE YOU READY TO CHALLENGE YOURSELF AND YOUR TEAM?

TEAM WORK

MAKES THE DREAM WORK

Let’s MIX IT UP

FOR GROUPS

Een uitje bij obstacleskillz is echt een uniek en origineel uitje. Bij ons kunt u terecht voor sport/fun en gezelligheid, we helpen u en de rest van de groep graag door onze unieke obstacle-course heen op uw eigen niveau en u zult verstelt staan van welke warrior er in u schuilt. U kunt de obstacles ook nog combineren met diverse andere activiteiten zoals funbowlen, Trampoline-jumpen, Virtual reality games en meer. Uiteraard kunt u afsluiten met een hapje en/of drankje. Voor vragen stuurt u een mail aan: purmerend@jumpskillz.nl  u ontvangt binnen 1 werkdag antwoord op al uw vragen. Wilt u graag teruggebeld worden geef dit aan in uw e mail en wij nemen zsm contact met u op.

U bent nog 1 stap verwijderd van het leukste groeps/bedrijsuitje, neem nu vrijblijvend contact op!

We’ll Be There Every Step of the Way

Wij zorgen ervoor dat alles tot in puntjes voor jullie groep geregeld is. Bekijk hieronder hoe jullie groep/bedrijfs evenement in zijn werking zou gaan. Heeft u vragen… neem dan contact met ons en wij staan u graag te woord!

Purmerend@obstaclegym.nl
+31(0)299 200 332

1

ONTVANGST

Graag ontvangen wij de groep bij de balie en wachten wij in het horeca gedeelte met een drankje totdat de groep compleet is.

2

WARMING UP

Bij het sporten is het altijd van belang om de spieren even op te warmen dit doen wij in onze obstaclegym.

3

DE TECHNIEK

We zullen de groep assisteren door de diverse onderdelen die wellicht nog in de challenge terug komen dus let goed op!

4

CHALLENGE

Je bent goed opgewarmd, je hebt de diverser onderdelen onder de knie en nu is het tijd om jouw vriendengroep of collega’s eens te laten zien wat je in huis hebt. De Obstacleskillz Challenge is on!

5

AFSLUITER

Na al die inspanning is het tijd voor ontspanning, lekker even bijpraten over de challenge onder het genot van een hapje en-of drankje.

THE GYM

BEDRIJVEN

TEAMGENOTEN

GROEPEN

VOOR ALLE NIVEAU’S

THE ULTIMATE WORKOUT

BEGINNERS & RECREANTEN

Heb je nog geen ervaring met obstakels en kom je gewoon voor de fun of met een vriendengroep langs? boek dan hier een entree ticket. Van vrijdag t/m zondag zijn onze trainers aanwezig om jou tips te geven en jouw door de obstakels te helpen.  

GEVORDERDEN

De Pure Strength krachttraining apparaten van TechnoGym geven je het gevoel alsof je met vrije gewichten traint. Het is alleen een stuk veiliger. De apparaten bewegen zoals je lichaam ook zou bewegen tijdens een training met vrije gewichten.

GROEPSLESSEN

Wil jij jou core trainen op een speelse manier…? Dan is Obstaclegym de perfecte plek voor jou! Een Obstakel parcours waar je continue oefeningen doet waarmee je je core traint! Wij hebben obstakels voor alle niveaus!

AFTERMOVIE NINJA SKILLZ COMPETITION

Wekelijkse groepslessen

Bekijk hier het rooster

THE LOW RIG

Obstacle skillz the place where obstacles and fitness come together!

BECOME A MEMBER

Abonnementen v.a. € 34,95 per maand

WEKELIJKSE JUNIOR GROEPSLESSEN

Elke dinsdag en donderdag een complete wekelijkse groepsles met de grootste trainingsgeheimen van echte Ninja’s. Leer te trainen zoals zij trainen, krijg persoonlijke tips en tricks van de ninja’s om zelf beter te worden! Heb jij het nog nooit gedaan schrijf je dan online in voor een gratis proefles!

THE CHALLENGE OF THE MONTH

Elke maand hebben wij voor de fanaten een nieuwe Challenge! Houd onze socials elke eerste week van de maand in gaten voor de challenge! 

WEKELIJKSE JUNIOR GROEPSLESSEN

Elke dinsdag en donderdag een complete wekelijkse groepsles met de grootste trainingsgeheimen van echte Ninja’s. Leer te trainen zoals zij trainen, krijg persoonlijke tips en tricks van de ninja’s om zelf beter te worden! Heb jij het nog nooit gedaan schrijf je dan online in voor een gratis proefles!

Work

Bigger.Faster.Stronger

CONTACT

KLIK HIER VOOR OPENINGSTIJDEN EN GROEPSLESSEN

ABONNEMENTEN V.A € 34,95 PM. EERSTE MAAND GRATIS*

Obstacleskillz
Van ijsendijkstraat 182
1442 LC Purmerend

Tel: +31 299 200 332

Bootcamp Obstacle

Circuit trainig

Zaktraining

Booty Builder

Sportschool Purmerend

× Reserveren / Stel een vraag Available from 08:20 to 22:00