Groepslessen & Programma’s

TrainingEN

GROEPSLESSEN

De ultieme uitdaging om fit te worden. Bij onze groepslessen ligt de focus op het leveren van de beste work-out. Bij ons géén overvolle groepszalen maar kwalitatief hoogstaande lessen met veel persoonlijke aandacht. Onze trainers staan klaar om je gezondheid, lichaam en geest naar een hoger niveau te brengen!

JEUGD LESSEN

Voor jongeren van 8 t/m 16 jaar hebben wij speciale wekelijkse groepslessen! Een complete training met de grootste trainingsgeheimen van echte Ninja’s van Ninja Warrior Nederland.

Personal training

Heb jij een stok achter de deur nodig en wil je begeleiding bij je training? Met behulp van een Personal trainer wordt er gewerkt aan jouw persoonlijke doelen, zoals afvallen, conditietraining of trainen voor een sport wedstrijd!

PRIVE GROEPEN

Heb je geen zin om alleen te gaan trainen of wil je met vrienden of collega’s trainen? Vraag dan een prive groepsles/workout aan! Onze prive workouts zorgen ervoor dat jullie het maximale uit jullie zelf halen!

GROEPSLESSEN VOOR ALLE NIVEAUS

Bij Obstacle Gym bieden wij diverse groepslessen, trainingen en mogelijkheden aan! Zie hieronder ons aanbod. Voor eventuele opmerkingen of  vragen staan wij je graag telefonisch of per mail te woord!

Tijdens corona hebben wij aangepaste maatregelen voor onze groepslessen. Wil jij deelnemen aan een van onze wekelijkse groepslessen of vrije training meld je dan tenminste 1 dag voor aanvang van de gewenste les aan via onze whatsapp chatfunctie of per email (purmerend@obstaclegym.nl)

Ninja Obstacle Training

Nieuw bij Obstacle Skillz: Ninja Obstacle training! Heb je altijd al willen bewegen als een echte ninja, dan is deze training echt iets voor jou! Je vaardigheden worden getest met de uitdagende obstakels in onze gym. Als voorbereiding op een obstacle run of Ninja challenge is deze training zeer geschikt. Je leert efficiënt technische obstakels overwinnen, veelzijdig je conditie verbeteren en met veel plezier nieuwe vaardigheden eigen maken.

Losse obstakels trainen of hele parcours afleggen? Onder professionele begeleiding wordt jij op jouw niveau elke training uitgedaagd!

Vanaf dinsdag 17 maart kun je elke dinsdag én donderdag meedoen aan de Ninja Obstacle training van 20.00 tot 21.00.

Bootcamp obstacle training

Nieuw bij Obstacle Skillz: Bootcamp Obstacle training! De full body work-out die in onze unieke locatie vol obstakels en sportmiddelen wordt gegeven. Kracht, snelheid, lenigheid, balans en coördinatie zullen met doelgerichte en uitdagende oefeningen getraind worden. Beginnende of gevorderde sporter? De oefeningen zijn op ieders niveau aan te passen en zal onder professionele begeleiding gegeven worden door onze ervaren instructeur.

Een uurtje zweten of specifiek voor een sportevenement trainen? In samenwerking met de instructeur wordt er gekeken naar jouw mogelijkheden en doelstellingen.

Vanaf dinsdag 17 maart kun je elke dinsdag én donderdag meedoen aan de Bootcamp Obstacle training van 19.00 tot 20.00.

ZAKTRAINING

Zaktraining is één van de beste trainingen voor iedereen die zijn of haar conditie en reactiesnelheid wil verbeteren. Een recreatieve manier deelnemen aan uitdagende lessen onder leiding van ervaren trainers. De perfecte work out voor jouw lichaam! Conditie & techniek!. Onze boks zaktraining is geschikt voor deelnemers van alle leeftijden en voor ieder niveau.

PERSONAL TRAINING

Heb jij een stok achter de deur nodig en wil je begeleiding bij je training? Met behulp van een Personal trainer wordt er gewerkt aan jouw persoonlijke doelen, zoals afvallen, conditietraining of trainen voor een sport wedstrijd!. Doe een aanvraag voor een personal trainer.

JEUGD Lessen

Voor jongeren van 8 t/m 17 jaar hebben wij speciale wekelijkse groepslessen! Een complete training met de grootste trainingsgeheimen van echte Ninja’s van Ninja Warrior Nederland.
Leer te trainen zoals zij trainen, krijg persoonlijke tips en tricks van de ninja’s om zelf beter te worden. Leer de beste techniek voor de verschillende obstakels en oefen met begeleiding. Een sociale, gezonde, sportieve training met niet te vergeten een zeer hoge fun factor!

LESSEN:

8 t/m 12 jaar

Elke dinsdag & donderdag

16:00 – 17:00

***

13 t/m 17 jaar

Elke dinsdag & donderdag

17:00 – 18:00

BOOTY BUILDER

Tijdens deze Booty Builder word de nadruk gelegd op het vormgeven en versterken van de been/bil spieren en de core/buik spieren. Tijdens onze Booty Builder training zullen we naast oefeningen met eigen lichaamsgewicht ook gebruik maken van verschillende attributen zoals: elastieken, gewichten, kettlebells om de spieren zo effectief mogelijk te trainen.

LESSEN:

Maandag | 19:00 – 20:00

Vrijdag | 18:00 – 19:00

CIRCUIT TRAINING

Elke maandag en woensdag avond circuit training. Wil jij Meer uithoudingsvermogen, meer spierkracht, afwisseling en uitdaging? Dan is dit de perfecte groepsles voor jou!

LESSEN:

Maandag | 20:30 – 21:30

Woensdag | 20:30 – 21:30

W.O.D

Meer info T.B.A

LESSEN:

Zaterdag | 10:00 – 11:00

Kick-Boks Jeugd
Obstakel Clinic

Obstakel Clinic: Voor groepen.

Zou je graag met jouw groep of team een sportief en uniek uitje willen ervaren of willen trainen voor een obstakel run? Kom dan langs in onze Obstaclegym en probeer het eerste indoor obstakel parcours uit in Purmerend.

Onder begeleiding van gecertificeerde trainers met jarenlang (ninja- en obstakel) ervaring leer je met jouw groep alle fijne kneepjes van het vak! Iedereen kan meedoen en er is geen basis niveau vereist. Tijdens de clinic werken we aan kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, conditie en snelheid. Ook word je klaargestoomd om mee te doen aan Obstakel runs en onze eigen Ninja wedstrijden (niet verplicht). Spreekt dit jou aan?

Meld je dan nu aan met jouw groep (v.a.6 personen) Voor aanmelden of meer informatie.

klik hier

PRIVE GROEPSles

Heb je geen zin om alleen te gaan trainen of wil je met vrienden of collega’s trainen? Vraag dan een prive groepsles/workout aan! Onze op maat gemaakte Obstacle vs Fitness prive workouts zorgen ervoor dat jullie het maximale uit jullie zelf halen! Deze les is aan te vragen vanaf 10 personen.

ROOSTER

De focus ligt op sterker en fitter worden. 
Het is mogelijk individueel te trainen of deel te nemen aan een van onze wekelijkse groepslessen! Bekijk hieronder het rooster:
Rooster Obstaclegym 2
Rooster Obstacle Gym Mobiel

Openingstijden

Wij zijn van maandag t/m zondag geopend!

 

Maandag
09:00 – 12:00  | 16:00 – 22:00

Dinsdag

09:00 – 12:00  | 16:00 – 22:00

Woensdag

09:00 – 12:00  | 16:00 – 22:00

Donderdag

09:00 – 12:00  | 16:00 – 22:00

Vrijdag

09:00 – 12:00  | 16:00 – 22:00

Zaterdag

09:30 – 21:30

Zondag

09:30 – 17:30

Jouw eerste groepsles is gratis

Wil jij graag een groepsles aanvragen?
Vul nu het formulier in en maak een keuze uit een van onze lessen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met jou op om de gewenste groepsles in onze Obstacle-Gym in te plannen!.

Work

Bigger.Faster.Stronger

Contact

KLIK HIER VOOR OPENINGSTIJDEN EN GROEPSLESSEN

ABONNEMENTEN V.A € 34,95 PM. EERSTE MAAND GRATIS*

Obstacleskillz
Van ijsendijkstraat 182
1442 LC Purmerend

Tel: +31 299 200 332

Bootcamp Obstacle

Circuit trainig

Zaktraining

Booty Builder

Sportschool Purmerend

× Reserveren / Stel een vraag Available from 08:20 to 22:00