JUNIOR GROEPSLESSEN

KICK – BOKS

Wil jij lid worden?

JUNIOR ABONNEMENTEN!

Zie hieronder meer info of neem voor vragen contact met ons op!

Gebruik onze Whatsapp chatfunctie voor vragen en reserveringen of mail naar purmerend@obstacleskillz.nl

KICK-BOKSEN EN JUMPEN VOOR JUNIOREN!

Elke maandag en woensdag middag van 16:00 – 17:00 Kick-Boks voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud. In deze groepsles boosten kinderen hun zelfvertrouwen, verbeteren ze hun conditie en leren ze sociaal en respectvol met elkaar omgaan! Een leuke en speelse manier van sporten! Een leuke work-out om kinderen weerbaarder te maken, fit te worden en te blijven! Wilt u kind het een keertje proberen dan is dat geen enkel probleem! Het is mogelijk om een eenmalige try-out les te boeken via onze Whatsapp Chat functie of per email purmerend@obstaclegym.nl Wij hebben ook een Kick-Boks & Jump abonnement, de naam zegt het al in dit abonnement zit wekelijks springen bij Jumpzkillz Purmerend bij in begrepen!

ELKE MAANDAG & WOENSDAG

van 16:00 – 17:00

JUNIOR ABONNEMENTEN

Obstaclegym geeft jou of uw kind de mogelijkheid om fit te worden op een speelse, leuke manier! Dat doen wij onder andere door het aanbieden van verschillende groepslessen en lidmaatschappen. Neem hier onder een kijkje naar ons aanbod.

KICK-BOKS & JUMP ABONNEMENT

Gebruik onze Whatsapp chatfunctie voor vragen en reserveringen of mail naar purmerend@obstaclegym.nl

VOLG ONS OP INSTAGRAM & FACEBOOK

OVERIGE ACTIVITEITEN

Het perfecte kinderfeestje

In samenwerking met Jumpskillz Purmerend bieden wij naast ons obstakel parcours meerdere activiteiten aan. Ben je opzoek naar het leukste kinderfeestje of gewoon een dagje uit, dan bent u bij ons bij het juiste adres. Wil je meerdere activiteiten combineren of los boeken met of zonder eten en drinken? Het kan allemaal bij ons! Ga naar www.jumpskillz.nl voor meer informatie of neem contact met ons op!

TRAMPOLINE PARK

Heb jij genoeg aan 1350 m2 Want zo groot is ons vernieuwde trampolinepark! Spring zo hoog als je kunt, stuiter over de tumbling lanes en daag je vrienden uit voor een spannend spelletje dodgeball. Op de klimmuur trotseer je de zwaartekracht…maar wees niet bang: als je valt, land je veilig in de foam pits! Na afloop ben je welkom voor een verfrissend drankje of een snack.

Virtual Reality

Daag je vrienden of jezelf uit voor een Virtual laser game sessie met de nieuwe Tower Tag sensatie! Wil je het nog spannender? Hijs je dan in een heus Virtuix-Onmi harnas, neem plaats op de ovale loopband en ervaar virtual reality met al je zintuigen. Gamen was nog nooit zo sensationeel! Vanaf 8 jaar nodigen we je uit voor onze VR games. Een hapje en een drankje bestel je ter plekke.

Fun Bowling

Gloednieuw, hypermodern én duurzaam. Bij ons bestaat je bowlingervaring uit méér dan bowlen: boven de banen hebben we felgekleurde lampen gemonteerd. Die zorgen voor spectaculaire lichteffecten, terwijl jij al swingend op de muziek een balletje gooit. Voeg daar een drankje of bittergarnituur aan toe en je weet zeker dat je een leuke dag of avond tegemoet gaat. Ssstrike!

PLAY

Bigger.Faster.Stronger