GET FIT & HEALTHY

OUTDOOR GYM

Speciaal voor members

ABONNEMENTEN!

Zie hieronder meer info of neem voor vragen contact met ons op:

Gebruik onze Whatsapp chatfunctie voor vragen en reserveringen of mail naar purmerend@obstaclegym.nl

OBSTACLE

IN & OUTDOOR GYM

Obstaclegym een gloednieuw sport concept! Een combinatie tussen Cardio & Fitness, Crossfit, Ninja Obstakel en Ocr onderdelen! Wij zijn ambitieus, vernieuwend en grensverleggend! Een sportschool met indoor en outdoor mogelijkheden! Een plek waar je keihard kunt trainen, fitnessen en/of aan je OCR, Obstakel en Free run skills kunt werken! Ook bieden wij diverse groepslessen aan zoals kickboks, Circuit training, Obstakel trainingen en meer!

Onze outdoor gym is tijdens corona geopend! Wilt u bij ons lid worden of het eenmalig een keertje proberen dan kan dat! Klik hier voor meer informatie over onze abonnementen of reserveer voor €10 een losse ticket/proefles via onze Whatsapp Chatfunctie (zie rechts onder de oranje button)

 

GROEPSLESSEN VOOR ALLE NIVEAUS

Bij Obstacle Gym bieden wij diverse groepslessen, trainingen en mogelijkheden aan! Zie hieronder ons aanbod. Voor eventuele opmerkingen of  vragen staan wij je graag telefonisch of per mail te woord!

Tijdens corona hebben wij aangepaste maatregelen voor onze groepslessen. Wil jij deelnemen aan een van onze wekelijkse groepslessen meld je dan tenminste 1 dag voor aanvang van de gewenste les aan via onze whatsapp chatfunctie of per email (purmerend@obstaclegym.nl)

Ninja Obstacle Training

Nieuw bij Obstacle Skillz: Ninja Obstacle training! Heb je altijd al willen bewegen als een echte ninja, dan is deze training echt iets voor jou! Je vaardigheden worden getest met de uitdagende obstakels in onze gym. Als voorbereiding op een obstacle run of Ninja challenge is deze training zeer geschikt. Je leert efficiënt technische obstakels overwinnen, veelzijdig je conditie verbeteren en met veel plezier nieuwe vaardigheden eigen maken.

Losse obstakels trainen of hele parcours afleggen? Onder professionele begeleiding wordt jij op jouw niveau elke training uitgedaagd!

Vanaf dinsdag 17 maart kun je elke dinsdag én donderdag meedoen aan de Ninja Obstacle training van 20.00 tot 21.00.

Bootcamp obstacle training

Nieuw bij Obstacle Skillz: Bootcamp Obstacle training! De full body work-out die in onze unieke locatie vol obstakels en sportmiddelen wordt gegeven. Kracht, snelheid, lenigheid, balans en coördinatie zullen met doelgerichte en uitdagende oefeningen getraind worden. Beginnende of gevorderde sporter? De oefeningen zijn op ieders niveau aan te passen en zal onder professionele begeleiding gegeven worden door onze ervaren instructeur.

Een uurtje zweten of specifiek voor een sportevenement trainen? In samenwerking met de instructeur wordt er gekeken naar jouw mogelijkheden en doelstellingen.

Vanaf dinsdag 17 maart kun je elke dinsdag én donderdag meedoen aan de Bootcamp Obstacle training van 19.00 tot 20.00.

Zaktraining

Boksen is één van de beste trainingen voor iedereen die zijn of haar conditie en reactiesnelheid wil verbeteren. Een recreatieve manier deelnemen aan uitdagende lessen onder leiding van ervaren trainers. De perfecte work out voor jouw lichaam! Conditie & techniek!. Onze bokstraining is geschikt voor deelnemers van alle leeftijden en voor ieder niveau.

PERSONAL TRAINING

Heb jij een stok achter de deur nodig en wil je begeleiding bij je training? Met behulp van een Personal trainer wordt er gewerkt aan jouw persoonlijke doelen, zoals afvallen, conditietraining of trainen voor een sport wedstrijd!. Doe een aanvraag voor een personal trainer.

JEUGD Lessen

Voor jongeren van 8 t/m 17 jaar hebben wij speciale wekelijkse groepslessen! Een complete training met de grootste trainingsgeheimen van echte Ninja’s van Ninja Warrior Nederland.
Leer te trainen zoals zij trainen, krijg persoonlijke tips en tricks van de ninja’s om zelf beter te worden. Leer de beste techniek voor de verschillende obstakels en oefen met begeleiding. Een sociale, gezonde, sportieve training met niet te vergeten een zeer hoge fun factor!

LESSEN:

8 t/m 12 jaar

Elke dinsdag & donderdag

16:00 – 17:00

***

13 t/m 17 jaar

Elke dinsdag & donderdag

17:00 – 18:00

BOOTY BUILDER

Tijdens deze Booty Builder word de nadruk gelegd op het vormgeven en versterken van de been/bil spieren en de core/buik spieren. Tijdens onze Booty Builder training zullen we naast oefeningen met eigen lichaamsgewicht ook gebruik maken van verschillende attributen zoals: elastieken, gewichten, kettlebells om de spieren zo effectief mogelijk te trainen.

LESSEN:

Maandag | 19:00 – 20:00

Vrijdag | 18:00 – 19:00

CIRCUIT TRAINING

Elke maandag en woensdag avond circuit training. Wil jij Meer uithoudingsvermogen, meer spierkracht, afwisseling en uitdaging? Dan is dit de perfecte groepsles voor jou!

LESSEN:

Maandag | 20:30 – 21:30

Woensdag | 20:30 – 21:30

FOTO’S

OUTDOOR GYM

Outdoor gym purmerend trainen

VOLG ONS OP INSTAGRAM & FACEBOOK

PLAY

Bigger.Faster.Stronger

Contact

KLIK HIER VOOR OPENINGSTIJDEN EN GROEPSLESSEN

ABONNEMENTEN V.A € 34,50 PM. EERSTE MAAND GRATIS*

Obstacleskillz
Van ijsendijkstraat 182
1442 LC Purmerend

Tel: +31 299 200 332

Bootcamp Obstacle

Circuit trainig

Zaktraining

Booty Builder

Sportschool Purmerend

× Reserveren / Stel een vraag Available from 08:20 to 22:00