JUNIOR GROEPSLESSEN

TRY-OUT LES

Speciaal voor members

JUNIOR ABONNEMENTEN!

Zie hieronder meer info of neem voor vragen contact met ons op!

Bel voor meer informatie naar: +31 646175815

OBSTACLE & JUMPEN VOOR JUNIOREN!

Bij obstaclegym gevestigd het in het fun en sport centrum jumpskillz te purmerend kun je op een speelse wijze leren om een ninja te worden, de basis leggen voor obstacle course racing (OCR) en op een verantwoorde wijze lichamelijk en geestelijk te ontwikkelen. Tijdens onze lessen maken wij gebruik van originele ninja warrior, OCR en Free run elementen.

Wij zijn van mening dat op een spelende manier sporten de beste manier is om jezelf te ontwikkelen. Wij zijn gevestigd in het pand van jumpskillz en kunnen wij daarom een uniek abonnement aanbieden. Bij Obstaclegym kun je onze ninja en ocr lessen volgen en jumpen op het jumpskillz trampoline-park. Je kunt online een try-out boeken. Kom het eens proberen!

Bekijk hieronder het aanbod

Een losse eenmalige try-out les kost €10 en is verkrijgbaar aan de balie

EVENTS & CLINICS

Jaarlijks organiseren wij speciale events voor onze leden! Onze junior leden kunnen al hun tips & tricks die zij leren tijdens de wekelijkse groepslessen toepassen in deze speciale georganiseerde Competities & Events. Fun, teambuilding & competitie… wie wil dat nou niet!

WEKELIJKSE JUNIOR NINJA GROEPSLESSEN

Elke dinsdag en donderdag een complete wekelijkse groepsles met de grootste trainingsgeheimen van echte Ninja’s van Ninja Warrior Nederland. Leer te trainen zoals zij trainen, krijg persoonlijke tips en tricks van de ninja’s om zelf beter te worden. Leer de beste techniek voor de verschillende obstakels en oefen met begeleiding. Een groepsles om niet te vergeten!

ABONNEMENTEN

Obstaclegym geeft jou of uw kind de mogelijkheid om fit te worden op een speelse, leuke manier! Dat doen wij onder andere door het aanbieden van verschillende lidmaatschappen. Kies het lidmaatschap dat het beste aansluit bij jouw of uw kind past! Neem hier onder een kijkje naar ons aanbod.

NIEUW

OUTDOOR JUNIOR OBSTACLE GROEPSLESSEN

JUNIOR ABONNEMENTEN

NINJA OBSTACLE & JUMP ABONNEMENT

KICK-BOKS & JUMP ABONNEMENT

Bel voor meer informatie naar: +31 646175815

WEKELIJKSE GROEPSLESSEN

8 T/M 12 JAAR

Voor jongeren van 8 t/m 12 jaar hebben wij speciale wekelijkse groepslessen! Een complete training met de grootste trainingsgeheimen van echte Ninja’s van Ninja Warrior Nederland.
Leer te trainen zoals zij trainen, krijg persoonlijke tips en tricks van de ninja’s om zelf beter te worden. Leer de beste techniek voor de verschillende obstakels en oefen met begeleiding. Een sociale, gezonde, sportieve training met niet te vergeten een zeer hoge fun factor!

LESSEN:

8 t/m 12 jaar

Elke dinsdag & donderdag

13 T/M 17 JAAR

Voor jongeren van 13 t/m 17 jaar hebben wij speciale wekelijkse groepslessen! Een complete training met de grootste trainingsgeheimen van echte Ninja’s van Ninja Warrior Nederland.

LESSEN:

13 t/m 17 jaar

Elke dinsdag & donderdag

ADVENTURE SKILLZ DAY

EEN AVONTUUR OM NIET TE VERGETEN!

Skillz adventure ons nieuwe junior camp voor kids vanaf 8 jaar en ouder. Een dag vol met de leukste jumpskillz activiteiten, bowlen, jumpen, virtual reality laser game en een junior ninja obstakel clinic! Wij bezorgen uw kind een ervaring om niet te vergeten! Boek nu online voor maar €27,50 inclusief lunch.

AANKOMENDE EVENT

Coming Soon

KIDS IN ACTION

VOLG ONS OP INSTAGRAM & FACEBOOK

OVERIGE ACTIVITEITEN

Het perfect kinderfeestje

In samenwerking met Jumpskillz Purmerend bieden wij naast ons obstakel parcours meerdere activiteiten aan. Ben je opzoek naar het leukste kinderfeestje of gewoon een dagje uit, dan bent u bij ons bij het juiste adres. Wil je meerdere activiteiten combineren of los boeken met of zonder eten en drinken? Het kan allemaal bij ons! Ga naar www.jumpskillz.nl voor meer informatie of neem contact met ons op!

TRAMPOLINE PARK

Heb jij genoeg aan 1350 m2 Want zo groot is ons vernieuwde trampolinepark! Spring zo hoog als je kunt, stuiter over de tumbling lanes en daag je vrienden uit voor een spannend spelletje dodgeball. Op de klimmuur trotseer je de zwaartekracht…maar wees niet bang: als je valt, land je veilig in de foam pits! Na afloop ben je welkom voor een verfrissend drankje of een snack.

Virtual Reality

Daag je vrienden of jezelf uit voor een Virtual laser game sessie met de nieuwe Tower Tag sensatie! Wil je het nog spannender? Hijs je dan in een heus Virtuix-Onmi harnas, neem plaats op de ovale loopband en ervaar virtual reality met al je zintuigen. Gamen was nog nooit zo sensationeel! Vanaf 8 jaar nodigen we je uit voor onze VR games. Een hapje en een drankje bestel je ter plekke.

Fun Bowling

Gloednieuw, hypermodern én duurzaam. Bij ons bestaat je bowlingervaring uit méér dan bowlen: boven de banen hebben we felgekleurde lampen gemonteerd. Die zorgen voor spectaculaire lichteffecten, terwijl jij al swingend op de muziek een balletje gooit. Voeg daar een drankje of bittergarnituur aan toe en je weet zeker dat je een leuke dag of avond tegemoet gaat. Ssstrike!

PLAY

Bigger.Faster.Stronger