Selecteer een pagina

OBSTAKEL PARCOURS

BE PART OF OUR OBSTACLE COMMUNITY

HET PARCOURS

Welkom bij Obstacle Gym in Purmerend. De perfecte plek voor Obstakel trainingen, Ocr trainingen, skillz trainingen en meer! Een uniek outdoor Obstakel & Ninja parcours voor jong en oud. Naast individueel trainen en onze Obstacle en Ninja groepslessen bieden wij ook veel mogelijkheden aan voor groepen & partijen!  De perfecte plek voor jouw groeps-event! Naast het obstakel parcours bieden wij ook arrangementen aan in combinatie met Padel, Virtual-reality, Trampoline springen, Dodgeball, Fun bowling en meer!

Wil jij meer informatie neem dan contact met ons op purmerend@obstaclegym.nl

OBSTAKELS

Wij hebben diverse obstakels in ons parcours! Van de de spinning wheels en de Low Rig tot aan de Warped Wall en de Devil Steps! Elle elementen om jou Ninja & Obstakel niveau naar een hoger niveau te tillen! Wij passen regelmatig ons parcours aan zodat onze bezoekers altijd voor nieuwe uitdagingen komen te staan! Probeer ons parcours snel een keer uit! Bekijk hier onder een aantal van onze obstakels!

ONZE OBSTAKELS

 

  • Spinning Wheels
  • 5 Steps
  • Low Rig
  • Devil Steps
  • en meer

WIL JIJ MEER LEREN?

Elke week hebben wij ninja obstakel & bootcamp lessen voor beginners en gevorderden. Train jij om fitter, sterker of behendiger te worden of train jij voor jouw volgende obstakel, ocr, mud master wedstrijd of anders dan is dit de perfecte les voor jou!

Heb je altijd al willen bewegen als een echte ninja, dan is deze training echt iets voor jou! Je vaardigheden worden getest met de uitdagende obstakels in onze gym. Als voorbereiding op een obstacle run of Ninja challenge is deze training zeer geschikt. Je leert efficiënt technische obstakels overwinnen, veelzijdig je conditie verbeteren en met veel plezier nieuwe vaardigheden eigen maken.

THE GREATER THE OBSTACLE, THE MORE GLORY IN OVERCOMING IT!

GROEPEN EN PARTIJEN

Een uitje bij obstacleskillz is echt een uniek en origineel uitje. Bij ons kunt u terecht voor sport/fun en gezelligheid, we helpen u en de rest van de groep graag door onze unieke obstacle-course heen op uw eigen niveau en u zult verstelt staan van welke warrior er in u schuilt. U kunt de obstacles ook nog combineren met diverse andere activiteiten zoals funbowlen, Trampoline-jumpen, Virtual reality games en meer. Uiteraard kunt u afsluiten met een hapje en/of drankje. Voor vragen stuurt u een mail aan: purmerend@obstaclegym.nl  u ontvangt binnen 1 werkdag antwoord op al uw vragen. Wilt u graag teruggebeld worden geef dit aan in uw e mail en wij nemen zsm contact met u op.

U bent nog 1 stap verwijderd van het leukste groeps/bedrijsuitje, neem nu vrijblijvend contact op!

1

ONTVANGST

Graag ontvangen wij de groep bij de balie en wachten wij in het horeca gedeelte met een drankje totdat de groep compleet is.

2

WARMING UP

Bij het sporten is het altijd van belang om de spieren even op te warmen dit doen wij in onze obstaclegym.

3

TECHNIEK

We zullen de groep assisteren door de diverse onderdelen die wellicht nog in de challenge terug komen dus let goed op!

4

CHALLENGE

Je bent goed opgewarmd, je hebt de diverser onderdelen onder de knie en nu is het tijd om jouw vriendengroep of collega’s eens te laten zien wat je in huis hebt. De Obstacleskillz Challenge is on!

5

NA GENIETEN

Na al die inspanning is het tijd voor ontspanning, lekker even bijpraten over de challenge onder het genot van een hapje en-of drankje.

BOEK JOUW DAG TICKET