Selecteer een pagina

OCR NINJA COMPETITIE

DE EERST VOLGENDE RACE WORD ZSM BEKEND GEMAAKT

DOE JIJ MEE?

Ga jij de uitdaging aan in Nederlands enige indoor ninjahal? Een spectaculair en uniek event bij Obstaclegym in Purmerend waarbij jouw sportieve vaardigheden op de proef worden gesteld op een parkour 4km met meer dan 40 obstakels.

De eerste volgende race word z.s.m bekend gemaakt!

Ben jij 18+ en durf jij het aan? Schrijf je dan nu in en zorg dat je er bij bent!

OVERZICHT

OCR NINJA COMPETITIE

DATUM: T.B.A

TIJD: 11:00 – 17:00

PRIJS NLOSF LEDEN: €45,-

PRIJS: €35,-

PRIJS LEDEN: €20,-

EXTRA OPTIE: BBQ/STEENGRIL

LEEFTIJD: 18+

TIJDSTIP

De eerste deelnemer start om 12.00 en de laatste deelnemer zal uiterlijk 15.00 starten. Per 2 minuten zal er een deelnemer van start gaan. Zorg ervoor dat je minimaal 1 uur voor jouw starttijd aanwezig bent. Om 11:30 is de briefing met onder andere de uitleg over de obstakels en de route.
Nadat de laatste deelnemer gefinisht is zal de prijsuitreiking plaatsvinden rond 16:00

TICKET PRIJS

Tickets kosten €35 eu en kan je nu reserveren op de website of aan de balie.

De ObstacleGym competitie

Starttijd: Er zal een startlijst gemaakt worden die de dag voor de run bekend gemaakt wordt. Vanaf 12.00 zal de eerste deelnemer van start gaan en de laatste start om 15.00

PARKOUR

+- 4km met +- 40 obstakels in en rondom ObstacleGym.

SYSTEEM

je krijgt een bandje met jouw nummer en starttijd erop. Bij het falen van een obstakel (2 x hetzelfde hang / technische obstakel, of het niet behalen van een balans of muur obstakel) wordt er een strafpunt geturfd op je bandje. Einde van jouw race moet je het aantal strafpunten aan penalty’s voldoen voordat je tijd genoteerd wordt.

OBSTAKELS

Alle obstakels dienen gestart te worden bij het eerste beginonderdeel ervan, en behaald worden door de bel te luiden of het aangegeven einde te behalen. Bij hang en technische obstakels mag altijd 1 herkansing gedaan worden. Balans obstakels en muren mogen meerdere pogingen gewaagd worden tot het behaald is. Obstakels en penalty’s worden in de week voor de competitie onthuld.

FAIRPLAY

Race met plezier en wees sportief. Er zullen een aantal marshalls zijn om alles in goede banen te leiden, en met jullie hulp gaat dat een stuk voorspoediger. Volg de aangegeven routes en aanwijzingen op. Als je wordt ingehaald door een deelnemer die later gestart is dan jij moet je deze laten passeren.

LEEFTIJD 18+

EXTRA’S

Vanaf 17:00 gaat de BBQ en steengril aan! Reserveer nu alvast om deze geweldige dag af te sluiten met een hapfje en een drankje!

BBQ/Steengril v.a. €20,- p.p. incl 2 consumpties (fris/bier)

THE GOALS IS
TO  GET BETTER
EVERY DAY

AFGELOPEN RACES

20 NOVEMBER 2023

GEEF JE NU OP!

Ga jij de uitdaging aan?